jokerleather magyar manufactura bőrtáska készítés magyar bőrdíszmű
mini-bortaska
Fekete lakkbőr színházi bőrtáskaFekete arany lakkbőr alkalmi táskaFekete arany alkalmi női bőrtáskaNői lakkbőr színházi táska

Női bőrtáska

Termék kód: 204-0402
Ár: 25000 Ft
Termék leírás: Női elegáns színházi fekete lakkbőr táska. Boríték táskaként kézben, illetve a vállszíj felkapcsolása után mint válltáska is hordható. A vállszíj nem fixen, hanem kulturáltan, kapcsolható kivitelben készül, ékszer viselést nem befolyásol mert a fém alkatrész viselés közben rejtve van.
Belső kialakítás: 1 db különálló rekesz és 1 db zseb.
A táska súlya: 25 dkg
Terhelhetősége: 1 kg
Szélessége: 24 cm
Magassága: 12 cm
Mélysége: 5 cm
Monogrammozás Bőrtáskáját még különlegesebbé varázsolhatja egy monogrammal, vagy egyedi díszítéssel! Tovább Bőrbe süllyesztve, fémtáblába gravírozva, vagy kővel kirakva is díszítheti az egyedi táska modelljét.
Szín választás Nálunk a kiválasztott bőrtáska modelljét több százféle színben, vagy színkombinációban is kérheti! Tovább Raktárunkban szinte minden elképzelhető színben találunk eredeti, színbőr alapanyagot, melyből a kívánt bőrtáskát el tudjuk készíteni!
Megrendelésre egyedileg állítjuk össze az Ön által megálmodott bőrtáskáját! Bármilyen fogóval, választható külső - és belső kialakítással és a hozzá való kiegészítőkkel.
Szeretettel várjuk mintaboltunkban!
MAMMUT I BEVÁSÁRLÓ KÖZPONT I. em. R110
1021 Budapest, Lövőház utca 24.
Itt termékeinket megvásárolhatja, megrendelheti. Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Nyitvatartás: hétfőtől szombatig 10-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig.