jokerleather magyar manufactura bőrtáska készítés magyar bőrdíszmű
csikos-bortaska
Piros fehér kék női bőrtáskaExtravagáns női bőrtáskaNői átvethető váll és kézitáskaFehér piros kék többfunkciós női bőrtáska

Női bőrtáska

Termék kód: 204-00473
Ár: 78000 Ft
Termék leírás: Puha szerkezetű vidám megjelenésű női bőrtáska, félhosszú dupla vállpánttal. A fenékrésze fél merev kialakítású, kézi és válltáskaként és a fogóját egyik irányba kihúzva vállon átvetve is hordható.Ez esetben mindkét kezünk szabaddá válik.Nagy belsőterű, pénztárca, illetve egyedi színkombináció  is rendelhető.
Belső kialakítás: 2 db különálló rekesz, 2 db zseb, 2 db mobiltelefontartó, kulcstartó, 3 db tolltartó.
A táska súlya: 100 dkg
Terhelhetősége: 2 kg
Szélessége: 33 cm
Magassága: 30 cm
Mélysége: 13 cm
Monogrammozás Bőrtáskáját még különlegesebbé varázsolhatja egy monogrammal, vagy egyedi díszítéssel! Tovább Bőrbe süllyesztve, fémtáblába gravírozva, vagy kővel kirakva is díszítheti az egyedi táska modelljét.
Szín választás Nálunk a kiválasztott bőrtáska modelljét több százféle színben, vagy színkombinációban is kérheti! Tovább Raktárunkban szinte minden elképzelhető színben találunk eredeti, színbőr alapanyagot, melyből a kívánt bőrtáskát el tudjuk készíteni!
Megrendelésre egyedileg állítjuk össze az Ön által megálmodott bőrtáskáját! Bármilyen fogóval, választható külső - és belső kialakítással és a hozzá való kiegészítőkkel.
Szeretettel várjuk mintaboltunkban!
MAMMUT I BEVÁSÁRLÓ KÖZPONT I. em. R110
1021 Budapest, Lövőház utca 24.
Itt termékeinket megvásárolhatja, megrendelheti. Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Nyitvatartás: hétfőtől szombatig 10-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig.