zold-szinu-fiatalos-noi-bortaskavajszinu-fekete-bortaskapiros-bortaska-egyedileg-elkeszitvelakkbor-noi-taska-cipohoz-keszitvegyonyoru-noi-bortaskaferfi-borcipo-ovvel-2ferfi-borcipo-ovvelelegans-ferfi-borcipo-ovvelegyedi-bortaska-keszites-budapestegyedi-bortaska-hozott-cipohoz-elkeszitveegyedi-bortaskadesignes-noi-borcipo-es-bortaskacsizmahoz-keszult-bortaskabortaska-keszites-jokerleatherbortaska-keszitesbortaska-cipovelbortaska-cipohozbortaska-borcipovel-2bortaska-borcipovelbordo-bortaska

Egyedi táska

Az egyedi táska többszáz alapmodellünk valamelyikéből készült olyan változat, amely az Ön igényeinek megfelelő kivitelben készül el, hasonlóan mintha gépkocsit rendelne.

Választható a külső kialakítás és zsebek, belső válaszfalak és felszereltség, fogó típus és hossz továbbá számos egyedi kritérium. Ezen túlmenően kérhető pazarabb, nagyobb értékű ékszerezés, különleges berendezési felszerelési elemek beépítése, meglévő cipővel azonos design elkészítése és még sok más extra. Rendelhető monogramos kivitel is, bőrbe süllyesztve, gravírozott táblán, illetve kővel kirakott extra megjelenéssel is elkészítünk. A standard egyedi rendelés ára táskáknál a listaártól 15%-al tér el, igény esetén 72 óra alatt elkészülhet, és külön kérhető kiszállítás is. A standard egyedi rendelés a fent felsoroltak közül csak a a színek bármilyen kombinációjának, a fogó típusának, és belső elrendezés variációinak választhatóságát tartalmazza.

Táska replikáció

Hozott vagy DOKUMENTÁLT modellről is készíthető másolat, amit replikációnak nevezünk. Ilyeneket rendeltek már múzeumok, színházak és különleges, a tárgyon túlmutató eszmei értékek esetén magánszemélyek is. Ilyen esetben el kell végezni pl. a mintaszerkesztést, szabásminták elkészítését, próbadarabok készítését, és még sok olyan munkát, amire laikus nem is gondol! A végeredmény az eredetivel azonos értékű darab és elképesztőnek tűnő ár lesz!

Rendelhető monogramos kivitel is, bőrbe süllyesztve, gravírozott táblán, illetve kővel kirakott extra megjelenéssel is elkészítünk. A standard egyedi rendelés ára táskáknál a listaártól 15%-al tér el,  igény esetén 72 óra alatt elkészülhet, és külön kérhető kiszállítás is. A standard egyedi rendelés a fent felsoroltak közül csak a a színek bármilyen kombinációjának, a fogó típusának, és belső elrendezés variációinak választhatóságát tartalmazza.

Meglévő cipőhöz táska

Különleges szolgáltatásunk, hogy meglévő cipőjéhez elkészítjük az Ön bőrtáskáját!
cipő táskával

Speciális – cipőhöz készített táska

 

Ha elhozza cipőjét, túlnyomó többségben van megfelelő anyagunk hozzá, hiszen több százféle színt tartunk készleten. Az önnek megfelelő modell az adott színből, egyedileg készül el, a kiválasztott kellékekkel.

Lehetőség van nemcsak szín, hanem teljes design-azonos bőrtáska elkészítésére is. Ilyenkor fel sem merül a szemlélőben, hogy a cipő és táska nem egy helyen készült!

Tervezze meg egyedi bőrtáskáját gondolatban, majd jöjjön be márkaboltunkba, hogy elkészíthessük Önnek!