A kollekciók mindig a gyártástervezés fénypontját jelentik. Fő profilunk éppen ez. Nálunk minden cipőhöz minimum 20-50 féle bőrtáska létezik további kiegészítőkkel, övekkel tárcákkal együtt! Egy anyagból többféle lábbeli is készül.

Az eredmény az, hogy a kívánt színből kiválaszthatja az önnek megfelelő cipőt és ezután táskából sem kell megelégednie azzal ami éppen van, hanem a tényleges igényeinek megfelelőt készítjük el. Nem kell hangsúlyozni, hogy ez micsoda különbség a hagyományos kiszolgálással szemben, igaz ez jelentős hátteret és felkészültséget igényel.

Újabban „hozzáértők” terjesztik, hogy a cipőnek nem kell illeszkednie a táskához és kiegészítőinkhez. Érdemes viszont elgondolkodni, hogy minden művészeti ágnak például a zenének képzőművészetnek, festészetnek, költészetnek mi az alapja? Természetesen a HARMÓNIA! Az ezzel ellentétes, együgyű reklám terjesztői képtelenek színvonalas kollekciókat előállítani, vagy nem vállalják az azokkal járó sokkal komolyabb munkát és befektetést.

vilagoskek-bortaska-es-borcipovajszinu-eredeti-borcipo-bortaskavalvajszinu-bortaska-kollekciorozsaszin-bortaska-cipovelpenztarca-es-borciponesszesszer-es-cipomagassarku-borcipo-penztarcavalmagassarku-borcipo-eredeti-borpenztarcavallakkbor-taska-cipovellakkbor-mini-bortaska-hozza-illo-cipovelkis-meretu-bortaska-es-hozza-illo-borcipokek-szinu-kis-meretu-bortaska-es-borcipojokerbags-bortaska-cipovelgyonyoru-sotetzold-bortaska-cipovelgyonyoru-feher-bortaska-cipovelfiatalos-dizajnos-bortaska-cipovelfiatalos-bortaska-eredeti-borbol-hozza-illo-cipovelfiatalos-borcipo-hozza-illo-bortaskavalfekete-bortaska-cipovelfeher-szinu-borpenztarca-es-cipofeher-fekete-piros-bortaska-kollekciofeher-bortaska-kollekcioekru-szinu-bortaska-cipovelegyedi-bortaska-egyedi-cipoveldizajnos-penztarca-cipoveldizajnos-kis-meretu-bortaska-es-borcipodesignes-bortaskabortaska-ovvel-penztarcavalbortaska-magassarku-cipovelbortaska-kollekcio-sotetbarna-szinbenbortaska-kollekcio-penztarcavalbortaska-kollekcio-penztarca-borcipo-bortaskabortaska-kollekcio-jokerleatherbortaska-kollekcio-fekete-feher-szinbenbortaska-kollekcio-cipovelbortaskakbortaska-hozza-illo-cipovelbortaska-cipovelbortaska-borcipovel-mammutbor-penztarca-hozza-illo-cipovelborpenztarca-hozza-illo-cipovelborcipo-kis-meretu-bortaskavalborcipo-hozza-illo-penztarcavalborcipo-hozza-illo-bortaskavalborcipo-es-hozza-illo-bortaskaborcipo-bortaskvalborcipo-bortaskavalarany-szinu-penztarca-borcipovelaranybarna-bor-penztarca-borcipovel