jokerleather magyar manufactura bőrtáska készítés magyar bőrdíszmű
feher-szinu-bortaska-egyedileg
Női fehér nagyméretű bőrtáskaExclusive nagyméretű fehér bőrtáskaNői fehér lakkbőr táskaFehér nagy női bőrtáskaFehér lakkbőr női táskalakkbőr táska

Női bőrtáska

Termék kód: 204-0368
Ár: 76500 Ft
Termék leírás: Nagyméretű rendkívül elegáns női divattáska fehér speciális lakbőrből készítve. Méreténél fogva akár utazó táskaként is használható. Két belső rekeszt, két tolltartót, kulcstartót és két belső rekeszt, két telefontokot tartalmaz. kiegészítők pénztárcák kap hatóak hozzá, más színekben is rendelhető. A táska súlya: 120 dkg
Terhelhetősége: 3 kg
Szélessége: 42 cm
Magassága: 29 cm
Mélysége: 16 cm
Monogrammozás Bőrtáskáját még különlegesebbé varázsolhatja egy monogrammal, vagy egyedi díszítéssel! Tovább Bőrbe süllyesztve, fémtáblába gravírozva, vagy kővel kirakva is díszítheti az egyedi táska modelljét.
Szín választás Nálunk a kiválasztott bőrtáska modelljét több százféle színben, vagy színkombinációban is kérheti! Tovább Raktárunkban szinte minden elképzelhető színben találunk eredeti, színbőr alapanyagot, melyből a kívánt bőrtáskát el tudjuk készíteni!
Megrendelésre egyedileg állítjuk össze az Ön által megálmodott bőrtáskáját! Bármilyen fogóval, választható külső - és belső kialakítással és a hozzá való kiegészítőkkel.
Szeretettel várjuk mintaboltunkban!
MAMMUT I BEVÁSÁRLÓ KÖZPONT I. em. R110
1021 Budapest, Lövőház utca 24.
Itt termékeinket megvásárolhatja, megrendelheti. Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Nyitvatartás: hétfőtől szombatig 10-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig.