jokerleather magyar manufactura bőrtáska készítés magyar bőrdíszmű
egyedi-bortaksa
Fekete női lakkbőr táskaElegáns lakkbőr női válltáskaKülönleges fekete lakkbőr női táskaExtravagáns fekete női bőrtáskaFekete krokodilmintás lakkbőr női táska

Női bőrtáska

Termék kód: 207-0374
Ár: 52000 Ft
Termék leírás: Puha szerkezetű fekete krokodilmintás lakkbőr táska arany szegélyekkel, félhosszú szimpla vállpánttal. A fenék részénél fél merev kialakítással és rendkívül dekoratív fogó megoldással rendelkezik.
Belső kialakítás: 1 db különálló rekesz és 2 db zseb.
Külső kialakítás: 2 db cipzáros külső zseb.
A táska súlya: 100 dkg
Terhelhetősége: 2 kg
Szélessége: 34 cm
Magassága: 19 cm
Mélysége: 19 cm
Monogrammozás Bőrtáskáját még különlegesebbé varázsolhatja egy monogrammal, vagy egyedi díszítéssel! Tovább Bőrbe süllyesztve, fémtáblába gravírozva, vagy kővel kirakva is díszítheti az egyedi táska modelljét.
Szín választás Nálunk a kiválasztott bőrtáska modelljét több százféle színben, vagy színkombinációban is kérheti! Tovább Raktárunkban szinte minden elképzelhető színben találunk eredeti, színbőr alapanyagot, melyből a kívánt bőrtáskát el tudjuk készíteni!
Megrendelésre egyedileg állítjuk össze az Ön által megálmodott bőrtáskáját! Bármilyen fogóval, választható külső - és belső kialakítással és a hozzá való kiegészítőkkel.
Szeretettel várjuk mintaboltunkban!
MAMMUT I BEVÁSÁRLÓ KÖZPONT I. em. R110
1021 Budapest, Lövőház utca 24.
Itt termékeinket megvásárolhatja, megrendelheti. Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Nyitvatartás: hétfőtől szombatig 10-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig.