jokerleather magyar manufactura bőrtáska készítés magyar bőrdíszmű
bortaska
Arany ezüst alkalmi női bőrtáskaMetál színű színházi női bőrtáskaArany színű női alkalmi bőrtáskaArany színű női színházi táska

Női bőrtáska

Termék kód: 204-0433
Ár: 35000 Ft
Termék leírás: Extra elegáns női arany ezüst színű alkalmi bőrtáska, tartozik hozzá kézi fogó és vállszíj is. Boríték táskaként, a kézi fogót felkapcsolva kézi táskaként, a vállpántot feltéve válltáskaként is hordható, pénztárca kapható hozzá, egyedi színekben is rendelhető.
Belső kialakítás: 1 db különálló rekesz, 2 db zseb és 2 db mobiltelefontartó.
Szélessége: 30 cm
Magassága: 17 cm
Mélysége: 5 cm
Monogrammozás Bőrtáskáját még különlegesebbé varázsolhatja egy monogrammal, vagy egyedi díszítéssel! Tovább Bőrbe süllyesztve, fémtáblába gravírozva, vagy kővel kirakva is díszítheti az egyedi táska modelljét.
Szín választás Nálunk a kiválasztott bőrtáska modelljét több százféle színben, vagy színkombinációban is kérheti! Tovább Raktárunkban szinte minden elképzelhető színben találunk eredeti, színbőr alapanyagot, melyből a kívánt bőrtáskát el tudjuk készíteni!
Megrendelésre egyedileg állítjuk össze az Ön által megálmodott bőrtáskáját! Bármilyen fogóval, választható külső - és belső kialakítással és a hozzá való kiegészítőkkel.
Szeretettel várjuk mintaboltunkban!
MAMMUT I BEVÁSÁRLÓ KÖZPONT I. em. R110
1021 Budapest, Lövőház utca 24.
Itt termékeinket megvásárolhatja, megrendelheti. Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Nyitvatartás: hétfőtől szombatig 10-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig.