jokerleather magyar manufactura bőrtáska készítés magyar bőrdíszmű
ferfi-bortaska-igazi-borbol
Fekete vállon átvethető bőrtáskaFekete bővíthető bőrtáskaRusztikus bőr válltáskaSportos fekete bőrtáskaFekete praktikus bőrtáska

Férfi bőrtáska

Termék kód: 204-00481
Ár: 48000 Ft
Termék leírás: Puha szerkezetű bőrtáska, amely testhez simuló kialakítással és hosszú vállszíjjal készül. Praktikus, hogy szükség esetén az oldalt körbefutó cipzárt megnyithatjuk, ezzel a táska szélessége megnő.Kiegészítők, színvariációk rendelhetőek.
Belső kialakítás: 1 db különálló rekesz, 2 db zseb, 2 db
Külső kialakítás: 2 db külső zseb.
A táska súlya: 50 dkg
Terhelhetősége: 1,8 kg
Szélessége: 27 cm
Magassága: 28 cm
Mélysége: 5 cm
Monogrammozás Bőrtáskáját még különlegesebbé varázsolhatja egy monogrammal, vagy egyedi díszítéssel! Tovább Bőrbe süllyesztve, fémtáblába gravírozva, vagy kővel kirakva is díszítheti az egyedi táska modelljét.
Szín választás Nálunk a kiválasztott bőrtáska modelljét több százféle színben, vagy színkombinációban is kérheti! Tovább Raktárunkban szinte minden elképzelhető színben találunk eredeti, színbőr alapanyagot, melyből a kívánt bőrtáskát el tudjuk készíteni!
Megrendelésre egyedileg állítjuk össze az Ön által megálmodott bőrtáskáját! Bármilyen fogóval, választható külső - és belső kialakítással és a hozzá való kiegészítőkkel.
Szeretettel várjuk mintaboltunkban!
MAMMUT I BEVÁSÁRLÓ KÖZPONT I. em. R110
1021 Budapest, Lövőház utca 24.
Itt termékeinket megvásárolhatja, megrendelheti. Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Nyitvatartás: hétfőtől szombatig 10-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig.