Garancia számla nélkül – ismerd meg chipet tartalmazó táskáinkat!
Okostáska a JokerLeathertől

A JokerLeather egyedülálló módszere, hogy szinte minden táskánkban egy gyári számot tartalmazó mikrochip van. Ez teszi lehetővé hogy a termék minden adata bármikor kiolvasható legyen a gyártás és eladás percétől kezdve az anyagok származási helyétől a készítő munkatárs szeme színéig! Ezért nem kell megőrizned a blokkot, számlát. Ha bármi gondod lenne, csak gyere be márkaboltunkba, és rendelkezésedre állunk!

Nálunk vásárolt táskádat a garanciális idő (egy év) letelte után is 10 évig, térítés ellenében megjavítjuk. Minden termékünkhöz mellékelünk egy eredetigazoló kártyát is, ami szintén tartalmazza szemmel olvasható módon a termék gyári számát, de még ezt sem kell megőrizned a garanciához! Ez utóbbi viszont jól használható távrendeléseknél mert az adatok akár szóban történő lekérdezésével azonosítani tudunk törzsvásárlóink között.

Ha telefonon vagy online, webáruházból rendel egy törzsvásárló terméket, akkor teljes bizalmi elvet érvényesítünk vele szemben. Ez azt jelenti hogy a rendelését minden előleg fizetése nélkül elkészítjük és eljuttatjuk a megrendelőnek, legyen bárhol az Európai Közösség területén. A termék átvizsgálása után, — amennyiben elnyeri tetszését és elégedett vele – ekkor kérjük a vételárat. Ez a szolgáltatás kizárólag törzsvásárlóinkat illeti meg.