miert-valassza-a-jokerleather-bortaskait

A JokerLeather üzletpolitikája teljes mértékben különbözik a látszatra hasonló boltokétól. Ránk nem jellemzőek a különböző akciók, termékeink máshol nem kaphatók. 

Azonban olyan színvonalat, abszolút egyediséget, személyre szabott kiszolgálást és szerviz szolgáltatást nyújtunk, melyet ha Ön kedves látogató valahol máshol is tapasztal, kérjük írja meg nekünk! Feltételek: Cipő méretek legyenek 33-tól 42-ig, negyed számonként, végezzék el a lábra alakítást, a cipőt különféle ékszerezéssel és variációkban biztosítsák és természetesen minden cipőhöz legyen minimum húszféle táska a vevő egyedi igényeinek megfelelően! A táskákat minimum száz színben és minden színkombinációban prezentálják, mindenféle fogóval monogrammal, pénztárcával, övvel, igény esetén 72 óra alatt!

És ez még nem minden, mert nem beszéltünk a specifikus, világítással, riasztóval, pénzpatronnal, átvághatatlan acélhálóval készülő már egyszerű bőrtáskának nem nevezhető, de annak látszó termékekről.

Nos kedves látogató, ezért nem jellemzőek a JokerLeather-nél az akciók és leértékelések, nem tőlünk hangos a rádió, a TV és az újságok.  Ítélje meg kedves látogatónk, hogy ez mennyire sikerül nekünk, tegyen próbára minket, ellenőrizze, hogy az amit itt leírtunk az a valóság. Lábra formázást, alakítást, ékszerezést, speciális betétezéseket stb. kizárólag saját, termékeinken végzünk!

Mi a JokerLeather csapatában azt gondoljuk, hogy nincsenek csodák még akkor sem ha jól fizetett “szakemberek” állandóan az ellenkezőjéről próbálnak győzködni bennünket. Egy tisztességes helyen annyit kérnek egy termékért amennyit az meg is ér, legyen az alacsony, vagy akár magasabb árfekvésű is. Hogyan döntsük el hogy melyik a tisztességes hely? Első látásra ezt nem tudhatjuk, azonban érdemes  megnézni, hogy mióta működik ott az az üzlet! Ha sok sok  évet tudhat maga mögött, az már felér egy garanciával!