hogyan-erdemes-bortaskat-valasztani

Mindenek előtt gondoljuk át milyen funkciókat kell ellátnia a számunkra megfelelő bőrtáskánknak és milyenek a viselési szokásaink.

Van aki a vállon keresztbe vethető, vagy válltáskákat szereti, van aki csak a kézben hordhatóval érzi jól magát. Fontos, hogy milyen alkalomra, milyen öltözékhez keresünk táskát. Egy esti színház, vagy parti résztvevői leszünk, vagy mindennapi használatra keresünk táskát, ahol esetleg még dokumentumokat, laptopot is viszünk magunkkal. Szemezgessen aktuális bőrtáska kínálatunkból!

Néhány jó tanács a bőrtáska választáshoz: Örök szabály hogy ami állítólag mindenre jó az semmire sem jó igazán. Egy alkalmi táska mindig kisméretű, elegáns és mindig harmonizál a cipővel, a napi táska méretesebb és ezer funkciója lehet. Vannak ügyes modellek is, amik több funkcióra is maradéktalanul alkalmasak ezek ritka csemegék.

Egy jól kiválasztott bőrtáska megjelenésünket is erősen befolyásolja, ezért mindenképpen vegyük figyelembe alkatunkat. Hiába divatos a nagyméretű táska, egy kis filigrán hölgy esetén az inkább groteszk lesz mint esztétikus. Ha eltérünk meglévő szokásainktól, akkor előfordulhat hogy sokáig nem barátkozunk meg az új módival.

Figyeljünk az apró részletekre is!  Ha nem férünk hozzá egy cipzárhoz, ha nincs külön helye a mobiltelefonnak, vagy nem lehet kényelmesen hozzáférni, vagy szegényes a felszereltség, az bizony a használatkor megbosszulja magát. Egy táska nem attól táska hogy annak nevezik, hanem attól hogy alkalmas a neki szánt funkciók tartós ellátására és emellett esztétikai értéket is képvisel! A kivitelre, anyagra külcsínre is érdemes figyelni, hogy a barátnőnk ne ezt mondja: Jézusom! Hol sózták rád? 🙂