Egyedi bőrtáska készítése

Cipő és táska virágdísszel

Cipő és táska virágdísszel

Szalonunkban a készlet kínálatán túl rendelésre készítünk egyedileg összeállított bőrtáskákat, ahol az alapmodell számtalan kivitelben változtatható. A modellhez illeszthető bármilyen típusú fogóval, külső zsebekkel, vagy anélkül. Választható a belső felszereltség és sok más paraméter is. Bőrtáskáinkat több százféle színben, vagy színkombinációban tudjuk elkészíteni, a megtervezett díszítéssel és akár extra terhelhető kivitelben is.

A megrendelő által elképzelt egyedi bőrtáska elkészülhet a már meglévő cipőhöz is,  teljes design azonosságban. Egy külső szemlélőben fel sem merül hogy a tárgyak nem egy kéz munkái. Az erre alkalmas termékekre egyedi monogram is kerülhet, ami bőrbe süllyesztve, fémtáblán gravírozva, vagy kővel kirakottan is készülhet.

A JokerLeather egyedülálló szolgáltatása: a cipő lábra igazítása

cipő ékszerek és díszek

cipő ékszerek és díszek

Szinte senkinek nem egyforma a két lába, nem ritka a jelentős különbség! Reménytelennek tűnő esetekben is sokszor tudunk segíteni, a bütyök vagy kallapácsujj sem mindig leküzdhetetlen akadály.

A JokerLeathernél a cipők utólagos formázásra alkalmas kivitelben készülnek, (33-astól 42-es méretig), ennek köszönhetően azokat az Ön lábához tudjuk igazítani.

Cipőink alapkivitelekben is rendelkezésre állnak de cipő klipszekkel, cipőékszerekkel döbbenetesen más megjelenésűvé lehet őket változtatni. A kiválasztott összeállításban 24 óra alatt elkészül a lábbeli. (munkanap!)

Fontos: javítást, igazítást kizárólag a JokerLeather termékeivel kapcsolatban vállalunk (korlátlan ideig), azonban idegen gyártótól származó termékekkel nem áll módunkban foglalkozni.