bőrtáska ajándékutalvány karácsonyra Azoknak, akiknek csak az elfogadható, ami tökéletes! Ha exkluzív ajándékot keresel, gyere el mintaboltunkba a Mamut I-be!

Ha eljön az ajándékozás ideje érdemes átgondolni, hogy milyen az egyénisége, a tulajdonságai, kedvenc színei, szokásai annak, akit meglepnél valamivel, ami igazán különleges.

A JokerLeather munkatársai rendelkezésedre állnak, ha valami exkluzív, személyre szabott darabot ajándékoznál. Ha táskára esett a választásod, akkor több mint százféle szín áll rendelkezésedre, nem kell megelégedned azzal, amit az üzletben találsz. A JokerLeathernél a táskákat sokféle színben és színkombinációban kérheted. Akár nagyméretű, akár pici borítéktáskát ajándékoznál a modell pontosan olyan kiegészítőkkel, zsebekkel és vállszíjjal készül majd el, amilyet megálmodtál. Táskáinkhoz hozzáillő pénztárcákat, nesszeszereket, öveket kínálunk, de szép sáljaink közül is biztosan találsz majd kedvedre valót.

ajandekutalvany-karancsonyra Szívhez szólóvá varázsolhatod ajándékodat egy diszkrét monogrammal bőrbe süllyesztve, fémtáblán gravírozva, vagy akár kővel kirakottan is.

Alkalmi táskáink bármilyen exkluzív alkalomhoz illenek, és mégis elférnek benne a legfontosabb dolgok. Természetesen hozzáillő cipővel és pénztárcával is kérheted. Aki a sportosabb fazonokat kedveli, szintén talál nálunk a legújabb divat szerinti hátizsákokat, hozzáillő bokacsizmával is.

Ha mégsem mernéd egyedül bevállalni a döntést, ajándékozd meg szíved választottját szép kivitelű ajándékutalványunkkal és tökéletes ajándékod biztosan célba talál.

Üzletünk már vasárnap is nyitva! 10 órától este 6-ig várunk!